KALENDAR

 • HOLY MOTHER (U.S.A.)
  sri, 30. stu
  Zagreb
  Američki heavy/power metal veterani, Holy Mother, koji postoje od 1994.g. te su pod labelom Massacre Records prošle godine izdali svoj šesti studijski album Face This Burn, krajem Studenog startaju svoju solo europsku turneju, te su za svoj „warm up tour gig“ odabrali zagrebački kultni Hard Place!
 • STEREOTRIP
  pet, 02. pro
  Zagreb
  Splitski alternativni-rock band Stereotrip stiže u Hard Place 02.12. Naš proslavljeni košarkaš Roko Leni Ukić i Marko Petrović počeli su stvarati priču benda još 2019. godine, a prvi je veći korak bend napravio prošle godine kad su ušli u studio i snimili album na kojem će biti 11 pjesama.
 • Anger managers- Live session
  sub, 03. pro
  Zagreb
  Mi smo mladi Zagrebački band koji je osnovala skupina prijatelja i glazbenih entuzijasta. Na našem repertoaru često ćete čuti hitove novog vala 80ih, rock, blues, pop rock, funk...Uglavnom sjajna zabava u subotu u Hard Placeu!
 • ZADRUGA U HARD PLACEu
  sub, 17. pro
  Zagreb
  Najdugovječniji zagorski punk rock bend zasvirat će, već tradicionalno za kraj godine, u Hard Placeu u subotu 17. prosinca. Legende hrvatskog punk rocka svaki put nas svojim koncertom razvesele i podsjete na legendarne pjesme, a svirke u Hard Place-u su postale one koje pravi fanovi ne propuštaju.
 • LAČNI FRANZ OPROŠTALJKA
  čet, 29. pro
  Zagreb
  U Hard Place 29.12. stižu na VELIKO FINALE LAČNI FRANC. Ovo je oproštajni koncert za hrvatsku publiku zato požurite po svoje ulaznice kod nas u klub ili u Dirty Old Shop.
 • ROCK'N'ROLL DOČEK NOVE GODINE
  sub, 31. pro
  Zagreb
  JEDINI PRAVI ROCK'N'ROLL DOČEK NOVE GODINE U GRADU!!! Poznato je da su za ispraćaj Stare godine u Hard Placeu uvijek tooloomi o kojima se još dugo priča. I ove godine pripremamo sjajnu zabavu. Za živu svirku sa velikog stagea pobrinut će se band YELLOW SUBMARINE I LILI GEE.