top of page

uto, 21. ožu

|

Zagreb

ADARI

Daria Tamara Rac kantautorica je koja za sobom ima već respektabilan glazbeni, a i diskografski staž. Adari (anagram njezina imena pod kojim nastupa ova rođena Poljakinja, a Slavonka mjestom življenja) od početka njeguje svoj autorski izričaj,

Registration is closed
See other events
ADARI
ADARI

Datum i vrijeme događaja

21. ožu 2023. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

Daria Tamara Rac kantautorica je koja za sobom ima već respektabilan glazbeni, a i diskografski staž. Adari (anagram njezina imena pod kojim nastupa ova rođena Poljakinja, a Slavonka mjestom življenja) od početka njeguje svoj autorski izričaj, a prije koju godinu grupa irskih producenata, među kojima je bio i Bob Geldof, prepoznaje njenu pjesmu “Hurry Up” te je poziva na međunarodni Youbloom Festival u Dublinu.

Singlovi “Miedzy nami” i “10 Minutes” dospijevaju na visoka mjesta top lista u Poljskoj i na poljskom radiju u Londonu. Početkom 2019. godine Nota Bene Records objavljuje njen album prvijenac “Five Petals Of Venus“ koji je kompletan snimljen na engleskom jeziku. Dvije godine kasnije snima album “Sretne misli“ s pjesmama autora i producenta Sandra Bačića, a pred nama je upravo izašli album vlastitih autorskih pjesama “Garmonbozia“.

Podijeli

bottom of page