top of page

sub, 25. ožu

|

Zagreb

DRUNKEN CROCODILES

"Pijani krokodili" vraćaju se preko Alpa nakon više od 3 godine. Stoner Psych Sludge Trio iz Parme, s ponosom najavljuje "SURFING ON HANGOVER SPRING TOUR 23".

Registration is closed
See other events
DRUNKEN CROCODILES
DRUNKEN CROCODILES

Datum i vrijeme događaja

25. ožu 2023. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

"Pijani krokodili" vraćaju se preko Alpa nakon više od 3 godine.

Stoner Psych Sludge Trio iz Parme, s ponosom najavljuje "SURFING ON HANGOVER SPRING TOUR 23"

""Prošlo je nekoliko kompliciranih godina, pandemija je zaustavila sve planirane promocije debitantskog albuma OUT OF BARREL, i da stvar bude još gora, tijekom tog razdoblja nedostajala je sinergija benda. Stoga je odlučeno da se krajem 2021. prođe kroz potpunu promjenu postave. Tijekom 2022. projekt Drunken Crocodiles konačno nastavlja svoj alkoholni napredak, s Federicom Pardinijem (gitara) i Simone Silvestre (bubnjevi). Skladano je nekoliko novih pjesama, prožetih novim utjecajima sadašnjih članova. Predloženi žanr prelazi iz Sludge Metala (koji karakterizira debitantski album), u više snovita okruženja, tipična za Psychedelic Stoner Rock. Ozbiljne teme, a profinjenija i intimnija glazbena kompozicija. Sjajni reflektirajući prostori, uklopljeni u nadmoćan i energičan riff! Tijekom ove faze pisanja onoga što će biti drugi album, htjeli smo oduzeti želju za nastupima uživo izvan državnih granica.""

Ovo su datumi turneje: 21/03 LE TRATTOIR DARSENA, Milano (IT) 22/03 EBRIETAS, Zürich (CH) 23/03 RUMPELTUM, St. Gallen (CH) 24/03 GUSTAV PEKARNA, Maribor (SI) 25/03 HARD PLACE, Zagreb (HR) 26/03 STELLA NERA, Modena (IT)

S nama će svake večeri biti i 2 domaća benda, koji su se srdačno odazvali pozivu i na tome im veliko hvala! Bit će to sjajno putovanje, jako željeno. Dat ćemo sve od sebe da naš zvuk prenesemo izvan državnih granica, na najbolji mogući način! Bit će to prava faca, pravo surfanje na mamurluku... Čekamo vas ispod pozornice Živjeli!

Podijeli

bottom of page