top of page

sri, 04. lis

|

Zagreb

EVH 4EVER memorial fest - Eddie Van Halen

U sklopu proslave 13tog rođendana Hard Placa održat će se i dvodnevni mini festival EVH 4EVER memorial fest u povodu godišnjice smrti legendarnog Eddie Van Halena.

Tickets are not on sale
See other events
EVH 4EVER memorial fest - Eddie Van Halen
EVH 4EVER memorial fest - Eddie Van Halen

Datum i vrijeme događaja

04. lis 2023. 20:00 – 06. lis 2023. 01:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

U sklopu proslave 13tog rođendana Hard Placa održat će se i dvodnevni mini festival EVH 4EVER memorial fest u povodu godišnjice smrti legendarnog Eddie Van Halena. Dvodnevno događanje dovodi nam kremu hrvatskog gitarističkog svijeta koju predvodi Damir Simic Shime & friends. U srijedu 04.10. i u četvrtak 05.10. obilježit ćemo treću godišnjicu smrti neprežaljenog gitariste koji ne nosi bez razloga titulu Greatest Of All Time jer je Eddie svojim inovativnim sviranjem i sjajnim pjesmama ostao velikim slovima zapisan u povijesti rock glazbe. Sjetit ćemo se hitova Van Halena uz sjajnu svirku mnogobrojnih glazbenika.

Lista je stvarno impozantna – na gitarama će se na bini pojaviti Damir Šimić Shime začetnik ovog projekta i par excellence gitarista, Dražen Buntić Bunta legendarni zagrebački gitaristički majstor i kolekcionar, Ivan Špeljak Jitz koga znamo iz Rockheadsa, Undercodea i mnogih drugih sjajnih bandova i projekata i nove snage Luka Kramar i Ivan Šolc. Iako su svi ovi gitaristi sjajni svirači i štovatelji rada Eddie Van Halena, svirke ne bi bilo da im se nisu pridružili ostali sjajni glazbenici, tako će na vokalima će biti Roko Nikolić, Lea Magzan, Pišta i gost iznenađenja. Na četiri žice svirati će Marko Karačić Karo, Željko Marjanović, Josip Jurčić i Vilim Petrina, dok će ritam održavati Alen Frljak, Siniša Vasilić, Sandro Šekutor i Vjeko Zuhrić-Novaković.   

Pridružite nam se na ove dvije grandiozne gitarističke večeri posvećenoj Eddie Van Halenu koje nas očekuju u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu u srijedu i četvrtak 04. i 05.10. uz upad od 5 € po večeri. Ulaz od 20 sati, svirka od 21. 

Podijeli

bottom of page