top of page

čet, 24. stu

|

Zagreb

NORMAN BEAKER

U sklopu 13. Zagreb International Blues Festivala kao headliner stiže legendarni britanski blues glazbenik NORMAN BEAKER sa svojim triom u Hard Place u četvrtak 24.11.2022. Živa blues legenda snimio je zadnji studijski album baš u Zagrebu, a sada će zasvirati na Blues Festivalu.

Tickets are not on sale
See other events
NORMAN BEAKER
NORMAN BEAKER

Datum i vrijeme događaja

24. stu 2022. 19:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

U sklopu 13. Zagreb International Blues Festivala kao headliner stiže legendarni britanski blues glazbenik NORMAN BEAKER sa svojim triom u Hard Place u četvrtak 24.11.2022.

Živa blues legenda snimio je zadnji studijski album baš u Zagrebu, a sada će zasvirati na Blues Festivalu. Imati priliku čuti i vidjeti Normana Beakera, koji je jedan od samo osam britanskih glazbenika koji je “ušao” Blues kuću slavnih (uz imena kao što su Jack Bruce, Peter Green, John Mayall, Jeff Beck, Keith Richards, Mick Jagger i Eric Clapton) u Najvećem Malom Rock Klubu u Graduje stvarno privilegija koju će imati oni koji nabave ulaznicu na vrijeme za ovakvu blues legendu. Norman je uz Alexis Kornera i Graham Bonda kreirao jedinstveni britanski Blues, R&B i rock zvuk po kojem je prepoznatljiv i koji još i danas tako dobro izvodi. Njegove mnogobrojne suradnje i nastupi sa svim najvećim imenima blues i rock svijeta uključuju imena poput Chuck Berryja, Jack Brucea, Eric Burdona, Jon Lorda, Van Morrisona, Peter Greena, Buddy Guya, B.B. Kinga i mnoge druge.

Ako legendarni BB King kaže “Norman is like a white Freddy King” – onda možete biti sigurni da Vas u Hard Place-u očekuje fenomenalna svirka u četvrtak 24.11.2022. Ulaznice u prodaji na šanku kluba Hard Place.

Podijeli

bottom of page