top of page

pet, 04. stu

|

Zagreb

Rašpa // Thee Melomen

Nakon skoro tri godine Rašpa i Thee Melomen ponovo zajedno na stageu, ovog puta u najvećem malom rock'n'roll klubu u gradu. Upad je free, treba samo malo dobre volje!

Tickets are not on sale
See other events
Rašpa // Thee Melomen
Rašpa // Thee Melomen

Datum i vrijeme događaja

04. stu 2022. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

Nakon skoro tri godine Rašpa i Thee Melomen ponovo zajedno na stageu, ovog puta u najvećem malom rock'n'roll klubu u gradu.

Rašpa je četverac bez kormilara, koji vesla bespućima MILF rocka i JOJ punka od 2013.godine. Okupili su se kako bi jednom tjedno popili pivo, prokomentirali društvenu situaciju te eventualno odsvirali nešto, a ovom će prilikom promovirati svoj peti studijski uradak „Zabava“, netom izdan za Geenger Records. Dolaze u novom sastavu, pomlađeni čovjekom koji je svirao u prvoj postavi Psihomodo popa. S obzirom na to da je njihov zadnji nastup u Hard placeu, novinar glazbenog portala Terapija svrstao među tri najbolja 2019. godine, nema sumnje da će Rašpa i ovog puta biti nabrušena.

Linkovi stranica benda:

https://rashpa.bandcamp.com/ https://www.youtube.com/channel/UCd2qeIFmK21JTrZ9sS1HQbA

Grupa Thee Melomen osnovana je također 2013. godine u Zagrebu od strane četvorice prekaljenih glazbenih šmekera i ljubitelja rock'n'roll glazbe. Prvo vlastito izdanje "Chinatown" objavljeno je početkom 2016. na kojem se nalaze autorske pjesme u stilu kluba CBGB iz New Yorka tijekom druge polovice 1970-tih. Godinu nakon, sudjeluju na ekskluzivnoj 7" ploči američke izdavačke kuće ORG Music "Balkans-Pedro Four-Way" povodom Record Store Day 2017. sa sljedećim izvođačima: Vasko Atanasoski, Disciplin A Kitschme i Mike Watt + The Secondmen. Ploču "Disappear" objavljuju početkom 2019. za izdavačku kuću "Martin's Garage" iz Ljubljane, u čiji zvuk unose elemente klasičnog i psihodeličnog rocka. Nakon dva singla izdanih tijekom prve polovice ove godine, zagrebački garage rock'n'roll bend Thee Melomen objavio je novi EP "Turn The Page" za "Martin's Garage Records" iz Ljubljane. Četiri nove autorske pjesme su snimljene, miksane i masterirane kod Borne Maksana u studiju "Rattus Rattus" u Zagrebu tijekom jeseni 2021. godine.

https://theemelomen.bandcamp.com/music

Upad je free, treba Vam samo dobra volja

Podijeli

bottom of page