top of page

sub, 08. lis

|

Zagreb

ROCK MASSACRE - Guns'N'Roses VS. ZZ Top

Drugu večer sviraju Guns'N'Roses VS. ZZ Top! Odnosno Haze Vs. Superbake! Biti će to pravi ROCK MASSACRE! Ulaznice po 30 kn za jedan dan ili 50 kn za oba dana uskoro u prodaji

Tickets are not on sale
See other events
ROCK MASSACRE - Guns'N'Roses VS. ZZ Top
ROCK MASSACRE - Guns'N'Roses VS. ZZ Top

Datum i vrijeme događaja

08. lis 2022. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

U Hard Place-u očekuje Vas ROCK MASSACRE FESTIVAL!!! Zamislite da ćete gledati četiri ponajbolja rock/metal banda na jednom mjestu! To je naravno nemoguće, ali 4 sjajna tribute banda koji izvode sve najbolje hitove velikih bandova (nekada i bolje od originala) stižu u Hard Place u petak 07. listopada I SUBOTU 8.listopada. Ulaznice po 30 kn za jedan dan ili 50 kn za oba dana uskoro u prodaji! Broj ulaznica je ograničen pa ne propustite na vrijeme osigurati svoj dolazak na ovaj fenomenalni festival u Hard Place-u. Drugu večer sviraju Guns'N'Roses VS. ZZ Top! Odnosno Haze Vs. Superbake!  Biti će to pravi ROCK MASSACRE!

Ulaznice za ROCK MASSACRE tribute festival u Hard Placeu 07/08.10. Nabavite na vrijeme svoju kartu za Metallica VS. Iron Maiden u petak ili Guns'N'Roses VS. ZZ Top u subotu po cijeni od 30 kn ili pak festivalsku za oba dana po cijeni od 50 kn. . Inciter, Powerslav, Haze i Superbake sviraju za Vas.

Vrata se otvaraju u 20h. Svirka je oko 22:30h.

Podijeli

bottom of page