top of page

pet, 07. lis

|

Zagreb

ROCK MASSACRE - METALLICA vs. IRON MAIDEN

U Hard Place-u očekuje Vas ROCK MASSACRE FESTIVAL!!! Zamislite da ćete gledati četiri ponajbolja rock/metal banda na jednom mjestu! To je naravno nemoguće, ali 4 sjajna tribute banda koji izvode sve najbolje hitove velikih bandova (nekada i bolje od originala) stižu u Hard Place u petak.

Tickets are not on sale
See other events
ROCK MASSACRE -  METALLICA vs. IRON MAIDEN
ROCK MASSACRE -  METALLICA vs. IRON MAIDEN

Datum i vrijeme događaja

07. lis 2022. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

U Hard Place-u očekuje Vas ROCK MASSACRE FESTIVAL!!! Zamislite da ćete gledati četiri ponajbolja rock/metal banda na jednom mjestu! To je naravno nemoguće, ali 2 sjajna tribute banda koji izvode sve najbolje hitove velikih bandova (nekada i bolje od originala) stižu u Hard Place u petak 07. listopada. Ulaznice po 30 kn za jedan dan ili 50 kn za oba dana uskoro u prodaji! Broj ulaznica je ograničen pa ne propustite na vrijeme osigurati svoj dolazak na ovaj fenomenalni festival u Hard Place-u. Prvu večer sviraju METALLICA tribute by Inciter vs. IRON MAIDEN! tribute by Powerslav! Biti će to pravi ROCK MASSACRE! 

Ulaznice za ROCK MASSACRE tribute festival u Hard Placeu 07/08.10. Nabavite na vrijeme svoju kartu za Metallica VS. Iron Maiden u petak ili Guns'N'Roses VS. ZZ Top u subotu po cijeni od 30 kn ili pak festivalsku za oba dana po cijeni od 50 kn. Možete ih naći i on line na entriu i core eventu. Inciter, Powerslav, Haze i Superbake sviraju za Vas.

Vrata se otvaraju u 20h. Svirka je oko 22:30h. 

Podijeli

bottom of page