top of page

čet, 10. stu

|

Zagreb

THE REIGNS & KALS PENNY

"Kal's Penny", bend alternativnog izričaja s naglaskom na rocku i nerijetkim spajanjem primjesa širokog spektra žanrova. "The Reigns" je zagrebački alt-rock četverac koji spaja široki utjecaj muzičkih velikana prošlosti i sadašnjosti, od Foo Fightersa, RHCPa, Genesisa, Johna Mayera i mnogih drugih..

Tickets are not on sale
See other events
THE REIGNS & KALS PENNY
THE REIGNS & KALS PENNY

Datum i vrijeme događaja

10. stu 2022. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

"Kal's Penny", bend alternativnog izričaja s naglaskom na rocku i nerijetkim spajanjem primjesa širokog spektra žanrova. Zvuk karakterizira energična ritam sekcija na čiji se groove vežu melodične gitare i čvrsti riffovi. Bend čine Nikola Bakšić (vokal, 1989.), Ivan Srša (gitara, 1991.), Dominik Sladić (gitara, 1997.), Luka Berić (bass, 1996.) i Aleks Ignjatov (bubnjevi, 1995.). Bend trenutačno radi na svom 1. EP-om koji će uskoro biti do kraja snimljen. Sastojati će se od 5 novih pjesama koje eksperimentiraju s funkom, jazzom, rapom, countryjem, stonerom itd.

Facebook - https://bit.ly/KalsPennyFB Insta - https://bit.ly/KalsPennyInsta

"The Reigns" je zagrebački alt-rock četverac koji spaja široki utjecaj muzičkih velikana prošlosti i sadašnjosti, od Foo Fightersa, RHCPa, Genesisa, Johna Mayera i mnogih drugih. Reigns-i su nastali početkom 2020. godine te je od samih početaka cilj bio stvaranje autorske muzike. U 7. mjesecu 2022. godine ulaze u studio te u bližoj budućnosti namjeravaju izbaciti prva dva singla. Tekstovima pjesama koje se bave raznovrsnim temema, od "Golden Idols" koja komentira konzervativni odnos prema ženama do "One Last Go" koja razmatra razliku između stvarne i idealizirane verzije sebe kao osobe. Bend za sebe kaže da u live sviranju ne rade greške već samo eksperimentiraju sa mikrotonalitetima i poliritmima. Nedavno su proglašeni pobjednicima 16. O'Rock festivala u Oroslavju.

Facebook - https://bit.ly/TheReignsFB Insta - https://bit.ly/TheReignsInsta

Sažmi

Podijeli

bottom of page