top of page

sub, 15. lis

|

Zagreb

THE SCREAMING WHEELS promocija albuma "Istramental"

The Screaming Wheels dolaze u Hard Place promovirati svoj album prvijenac "Istramental" u subotu 15.10. Četvoročlana alternativna blues/rock postava iz Novigrada, The Screaming Wheels, predstavlja debitantski studijski album "Istramental" u izdanju etikete Rock Svirke Records.

Tickets are not on sale
See other events
THE SCREAMING WHEELS promocija albuma "Istramental"
THE SCREAMING WHEELS promocija albuma "Istramental"

Datum i vrijeme događaja

15. lis 2022. 20:00

Zagreb, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

THE SCREAMING WHEELS promocija albuma

The Screaming Wheels dolaze u Hard Place promovirati svoj album prvijenac "Istramental" u subotu 15.10.

Četvoročlana alternativna blues/rock postava iz Novigrada, The Screaming Wheels, predstavlja debitantski studijski album "Istramental" u izdanju etikete Rock Svirke Records.

Grupa The Screaming Wheels pobijedila je na Croatian Blues Challengeu u kategoriji Solo/Duo’ izvođač te su 2019. predstavljali Hrvatsku na 35. International Blues Challengeu u Memfisu. Kritika i publika tada je proglasila Denisa Makina i Lea Anđelkovića “hrvatskom senzacijom”. Odlučili su da ne nastupaju kao duo, već da prošire bend, te sviraju novi blues-rock stil sa naznakama psihodelije i snimaju svoj album prvijenac. Album se poigrava mnogim žanrovima bluesa i rocka, ali je doslijedno originalan i energičan.

Sem toga ako i član Blues hall of Fame, legendarni Norman Beaker kaže: "Nove pjesme, odlična svirka, sjajna produkcija, šta vam se tu može ne sviđati“, onda Vam ne treba veća preporuka.

Uživo su Screaming Wheels prava blues rock mašine i ne propustite uvjeriti se u to na promociji njihovog albuma u Hard Placeu u subotu 15.10. od 20 sati.

Podijeli

bottom of page